Tuesday, November 10, 2015

Progetiigri Tallinna/Harjumaa piirkondlik voor

02.12.2015 Harjumaa
Tallinna Südalinna Kool
Jaanus Paasoja, Infojuht[at]sydalinna.edu.ee
Marika Reinmets, marika.reinmets[at]sydalinna.edu.ee

Korraldajad ootavad õpetajaid osalema züriis! Võtke nendega ühendust

KUIDAS TOIMUB EELVOOR?

  • Eelvoorus osalemiseks tuleb registreerida konkursitöö HITSA konkursiveebis. Konkursitöö esitamisel maakondlikusse vooru /taotluse vormi täitmisel, saate valida omale sobiliku kuupäeva ja maakonna, kus soovite osaleda.
  • Eelvoorus osalemiseks ei pea konkursitöö olema lõpuni valmis. Oluline on, et oleks alustatud digitaalse arengumapiga kus on kirjeldatud, kellega koostööd tehakse, mis on loovtöö idee ja miks just see valiti.
  • Eelvoorus tuleb tutvustada 5 minuti jooksul valmivat tööd. Ettekande tegemine on töö autorite endi valida. Esitlusslaidid on soovitav saata eelvooru kontaktisikule ette.
  • Tutvustatavale loovtööle annavad kohapeal vahetut tagasisidet korraldaja poolt valitud eksperdid. Ekspertide ülesanne on anda soovitusi töö edukaks esitamiseks, mille nad edastavad kirjalikult konkursiveebi kaudu.
  • Eelvooru registreerimise lõpptähtaeg on 10. november 2015 (k.a).
Lisaks konkursitööde tutvustamisele on eelvooru korraldajatel õigus samal päeval läbi viia muid toredaid ettevõtmisi. Täpne päevakava selgub novembri lõpus, mille edastavad teile eelvooru korraldajad.

No comments:

Contributors

Followers